DEPILACIJA MARIBOR
OBRVI MARIBOR
BARVANJE OBRVI V MB
OBLIKOVANJE OBRVI V MB
DEPILACIJA NOG V MB
KOZMETIČNI SALON MARIBOR
Rezijanska ul. 23, Maribor (vhod iz Betnavske ceste)
tel.: 070 284 235
Depilacije in urejanje obrvi
KONTAKT
KJE SMO
DELOVNI ČAS
CENIK
DARILNI BONI
DOMOV
Depilacija je pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, saj dlako odstrani skupaj s korenino.
Depilacija s trakovi in toplim voskom je učinkovita metoda za odstranjevanje dlačic, pri čemer uporabljamo različne voske, odvisno od tega kateri predel se depilira. Po nanosu voska na kožo položimo nanj depilacijski trak in s hitrim potegom odstranimo dlačice. Dlake morajo biti dolge približno 0.5 cm-1cm, saj s tem zagotovimo učinkovito depilacijo. Redne depilacije nam prinesejo lepe rezultate, dlačice so redkejše, mehkejše in tanjše. Koža pa postane bolj mehka.

V Studiu Sonček izvajamo depilacijo na naslednjih področjih: noge, roke, hrbet, prsa, pazduhe, obraz, bikini predel, trebuh, brčice nad ustnico, obrvi.

Pred depilacijo kožo najprej pripravimo, na koncu pa sledi tudi kratka nega po depilaciji.

Domača nega kože po depilaciji:
Depiliran predel 2-3 dni po depilaciji ne smemo izpostavljati soncu, solariju, savni. Kožo lahko po potrebi prve dni mažemo s pomirjevalnimi kremami. Ko se rdečica umiri poskrbimo za normalno nego kože – mažemo jo z vlažilnimi kremami in 2-3x na teden pred tem naredimo piling. S pilingom preprečimo vraščanje dlak in omogočamo kremi maksimalno delovanje.
DEPILACIJE
OBLIKOVANJE IN BARVANJE OBRVI
Lepe obrvi dajejo obrazu karizmo. Z urejenimi in oblikovanimi obrvmi poskrbimo že skoraj za polovico popolno naličenega obraza. Prav zato je zelo pomembno, da so le-te pravilno oblikovane. Z njimi lahko poudarimo oči in jih naredimo še bolj zapeljive, pomembno pa je tudi, da se prilagajajo obliki obraza.

Po vaši želji vam obrvi tudi pobarvamo in s tem privarčujemo vaš dragoceni čas pri ličenju.Vzemite si pol ure vašega dragocenega časa za storitev, ki spremeni vaš obraz. Obstojnost barve je 3-4 tedne.

Veselimo se Vašega obiska

Ekipa Studia Sonček
obiščite nas tudi na
Studio Sonček