NEGA OBRAZA MARIBOR
KOZMETIKA BABOR V MARIBORU
BABOR NEGE OBRAZA MB
KOZMETIČNI SALON MARIBOR
BABOR KOZMETIČNI SALON
SONČNI IN KOZMETIČNI STUDIO MB
Rezijanska ul. 23, Maribor (vhod iz Betnavske ceste)
tel.: 070 284 235
Nege obraza v Studiu Sonček
KONTAKT
KJE SMO
DELOVNI ČAS
CENIK
DARILNI BONI
DOMOV
V našem sončnem in kozmetičnem salonu Studiu Sonček, vas bomo s veseljem ˇpocrkljaliˇ z vrhunsko nemško kozmetiko BABOR, katere izdelki zadovoljijo in razvajajo še tako zahteven tip kože. Kozmetika BABOR se je uveljavila kot ena najmočnejših blagovnih znamk v svetu profesionalne kozmetike in je zastopana v več kot 70-ih državah po vsem svetu.

Za lepo in sijočo kožo na obrazu , vratu in dekolteju je potrebno pravilno vsakodnevno čiščenje in nega doma ter nekajkrat letno redno globinsko čiščenje, odstranjevanje odmrlih celic in intenzivnejša nega pri kozmetičarki.
Strokovno usposobljeno osebje, natančna analiza kože pred začetkom nege, vrhunski izdelki in sproščujoč ambient so popolna kombinacija, da doživite nego, ki povsem ustreza vašemu obrazu in vas obenem sprosti ter napolni z pozitivno energijo. Poleg tega pa boste na koncu dobili vse potrebne nasvete in vzorčke za pravilno nego vaše kože tudi doma.
Zagotavljamo vam, da se boste počutili čudovito!


Za vas imamo pripravljene različne nege obraza in dekolteja:


- OSNOVNA mini nega obraza in dekolteja
(40 min): vključuje pregled kože, površinsko čiščenje, piling, masažo in masko, ter nanos končne kreme.
Priporočamo jo predvsem za sprostitev in osvežitev vaše kože. Izbor izdelkov je seveda prilagojen vašemu tipu kože.- POPOLNA nega obraza in dekolteja:

90-min, sestavljena je iz pregleda kože, površinskega čiščenja, pilinga, vapozona, prekrvatitvene maske, globinskega čiščenja, nanosa aktivnih sestavin iz ampule, oblikovanja obrvi, masaže, maske ter končnega nanosa ustrezne kreme. Priporočamo jo osebam, ki imajo kakršnekoli težave s kožo, torej z izsušitvijo, gubami, aknami, mozolji, alergijami,.. ali pa bi enostavno radi temeljito globinsko očistili in osvežili kožo ter se predali popolni negi in razvajanju.
Če niste popolnoma prepričani kateri tip popolne nege bi bil za vas najprimernejši, vam bo pri tem pomagala naša kozmetičarko ob začetnem pregledu kože.


- INTENZIVNA boosting nega obraza in dekolteja:
100 min, glede na različne vplive iz okolja izvajamo posebne intenzivne nege obraza prilagojene vsakemu letnemu času posebej. Vključuje vse korake popolne nege, le da se aktivne sestavine iz ampul vtirajo večkrat in so dodane v tudi maski in kremi za masažo. Boosting nega je namenjena intenzivni oskrbi vaše kože z primerno kombinacijo hranil, vlage in ostalih aktivnih sestavin, ki kljub različnim stresnim situacijam iz okolja vašo kožo ohranjajo voljno in zdravo vse leto. Sestoji torej iz pregleda kože, površinskega čiščenja, pilinga, vapozona prekrvavitvene maske, globinskega čiščenja, vtiranja aktivnih sestavin iz 2 ampul, oblikovanja obrvi, masaže z dodatkom ampule, maske z dodatkom aktivnih sestavin iz ampule ter končnega nanosa ustrezne kreme.

- ČISTILNA nega obraza in dekolteja:
70 min, sestavljena je iz pregleda kože, površinskega čiščenja, pilinga, vapozona, prekrvatitvene maske, globinskega čiščenja, nanosa aktivnih sestavin iz ampule, maske ter končnega nanosa ustrezne kreme. Priporočamo jo osebam, ki imajo težave z nečisto in mastno kožo.
obiščite nas tudi na
Studio Sonček

Veselimo se Vašega obiska


Ekipa Studia Sonček


• Popolna Balance nega za SUHO kožo
• Popolna Anti-age nega za ZRELO kožo PROTI GUBAM
• Popolna Pure nega za MASTNO kožo
• Popolna Combination nega za MEŠANO kožo
• Popolna Sensitive nega za OBČUTLJIVO kožo

Za vas pa smo pripravili še eno posebno ugodnost. Ali vas zanima kakšen je vaš tip kože in kateri izdelki so primerni za nego vaše kože doma? Pridite k nam na BREZPLAČEN 15-minutni pregled kože, analizo in svetovanje o pravilni izbiri in uporabi izdelkov vrhunske nemške kozmetike BABOR. Vsi izdelki so pri nas navoljo tudi za nakup. Z veseljem vas bomo popeljali v čudovito mavrico BABOR-ja v in vam pomagali izbrati tiste, ki najbolj ustrezajo vaši koži.