PEDIKURA MARIBOR
KOZMETIČNI SALON MARIBOR
NEGA STOPAL MARIBOR
PEDIKERSKI SALON V MB
SONČNI IN KOZMETIČNI STUDIO MB


Rezijanska ul. 23, Maribor (vhod iz Betnavske ceste)
tel.: 070 284 235
Pedikura v Studiu Sonček
KONTAKT
KJE SMO
DELOVNI ČAS
CENIK
DARILNI BONI
DOMOV
Lepa stopala so simbol urejenosti in lepote, pa vendar so hkrati najbolj obremenjen del človeškega telesa.
Različni dejavniki vplivajo na spremembe, ki vašim stopalom kvarijo videz in povzročajo bolečine. Zgodnje odkrivanje sprememb in seveda njihovo preprečevanje je možno le ob temeljitem čiščenju in redni negi.

Prepustite nego stopal izkušenim rokam profesionalne pedikerke, saj je glede na to koliko časa stojimo na svojih nogah oz. nanje izvajamo pritisk,kakovostna pedikura nujno potrebna. Priporočamo jo vsaj 2 krat letno, navadno pomladi pred začetkom poletne sezone in enkrat v jesenskem času, da se trda koža sproti odstranjuje in lahko stopamo lahkih nog naokrog bodisi v sandalih ali škornjih.

Klasična estetska pedikura je postopek pri katerem privoščimo vašim stopalom pravo malo razvajanje, osvežitev, lep izgled in lahkoten korak. Postopek vsebuje: 20-minutno namakanje v solno zeliščni kopeli, odstanjevanje poroženele in odebeljene kože ter otiščancev na stopalnih, čiščenje obnohtnih kanalov, krajšanje ter oblikovanje nohtov, ureditev obnohtne kožice, masažo nog, in svetovanje.

Če pa si želite še dodatno sijoče nohte na nogah, se odločite še za lakiranje s profesionalnimi Harmony Gelish dolgoobstojnimi laki ali pa s klasičnimi Babor in LCN laki., s čimer bodo vaše noge še posebej privabile številne poglede. Imamo pestro izbiro barv in različnih vzorcev.
DEZINFEKCIJA & STERILIZACIJA

V STUDIO SONČEK uporabljamo orodja visoke kakovosti. Poskrbljeno imamo za kvalitetno dezinfekcijo in sterilizacijo vseh instrumentov, ki se uporabljajo pri pedikurah in ostalih kozm.storitvah (klešče, ekskavatorji, držala za rezila, pincete in drugo). Dezinfekcijo izvajamo takoj po opravljeni pedikuri, ko vse instrumente potopoimo v dezinfekcijsko kopel v posodo za razkuževanje. Nato sledi izpiranje pod tekočo vodo in po potrebi čiščenje z žično krtačko. Osušene instrumente nato položimo v sterilizator, kjer se izvede postopek sterilizacije na vroč zrak (do 250°C).
Veselimo se Vašega obiska
Ekipa Studia Sonček
obiščite nas tudi na
Studio Sonček